Meanderende rivier, mee-Ander

Therapie

Soms ‘stroomt’ het niet meer en dreig je vast te lopen om wat voor reden dan ook. Goed om dan hulp te vragen en je leven weer vlot te trekken.

Hoe werken we?

Samen onderzoeken we waardoor het niet meer vlot.  Op basis daarvan stelt u zichzelf een doel waar u uit wilt komen. In dat onderzoeken en hspeelse werkvormenet stellen van doelen zullen we u ondersteunen.

Vervolgens maken we een plan om op weg te gaan om de gestelde doelen te bereiken. Mee-Ander is vooral ook een oefenplek. We laten het niet bij praten, maar zullen met behulp van allerlei creatieve werkvormen aan de slag gaan. Het is therapie in actie, ervaringsgericht en het gaat om hoofd, hart en handen. Ik maak gebruik van werkvormen uit diverse therapeutische benaderingen.

Hij doorziet veel en is snel, laat tegelijk ruimte en tijd om zelf te ontdekken. Hij heeft overzicht en overwicht, is ernstig en ontwapenend, met (héél belangrijk) humor.

Leertherapie

Mee-Ander biedt ook leertherapie, voor diegenen die in het kader van hun therapieopleiding een traject leertherapie moeten doorlopen.